Fakro Raamdecoraties

Wij zijn de officiele Fakro dealer van Gemert / B&D

FAKRO AMZ buitenzonwering

Verkrijgbaar vanaf € 69,- incl. BTW Houd uw kamertemperatuur aangenaam in de zomer met een buitenzonwering .

Wij bevelen dit product aan als u:

  • ongewenste zonnewarmte buiten wil houden.
  • uw uitzicht wilt behouden.
  • het product eenvoudig moet kunnen monteren op uw dakraam.

FAKRO ARF verduisterend rolgordijn

Verkrijgbaar vanaf € 95,- Het verduisterend rolgordijn ARF van FAKRO biedt een perfecte bescherming tegen zonlicht, door het volledig verduisteren van de woonruimte.
De lichtinval wordt namelijk geweerd door het materiaal, de speciale afdichting in de onderlijst en de reflecterende laag aan de achterzijde. Ook de aluminium zijgeleiders dragen bij aan dit verduisteringseffect..

FAKRO APS Plisségordijn

Verkrijgbaar vanaf € 98,- incl. BTW Het geplisseerde gordijn APS van FAKRO is een stijlvol en decoratief gordijn.
Het creëert een zacht, gelijkmatig verspreid lichtniveau in de ruimte, in kleuren die passen bij elk interieur. Het gordijn is voorzien van een stevige stof, die dankzij de plooien goed in vorm blijft.
Het geplisseerde gordijn is traploos verstelbaar dankzij de aluminium (wit of zilver) zijgeleiders. Deze bedekken de randen van de stof en beperken de hoeveelheid lichtinval. Het beschermt uw leefruimte optimaal tegen de zon...

FAKRO ARS Rolgordijn

Verkrijgbaar vanaf € 43,-* incl. BTW Het standaard rolgordijn ARS beschermt uw woonruimte tegen lichtinval en vormt tegelijkertijd een extra decoratief element.
U reguleert eenvoudig hoeveel licht u in de ruimte wilt binnenlaten door zelf te kiezen in welke van de drie verschillende standen het rolgordijn wordt vastgezet. Het rolgordijn wordt opgerold op een roller met een springveer. Het werkt op basis van een cassettesysteem en is aan de bovenkant afgewerkt met een aluminium lijst.
Het rolgordijn is in drie verschillende standen in te stellen, met behulp van de bijgeleverde haakjes. Er is een breed scala aan kleuren en diverse decoratieve prints beschikbaar. Kies de kleur of print die het beste past bij uw woonwensen..

FAKRO APF Honeycomb verduistering Plisse

Verkrijgbaar vanaf € 129,- incl. BTW, De honeycomb plissé APF is een elegante raamdecoratie.
Door de flexibele toepassing uitermate geschikt voor kantoor en slaapkamers:
De unieke honingraatstructuur geeft een sfeervolle en tegelijk strakke uitstraling in de kamer en zorgt tevens voor een goede isolatie. Het beschermt uw leefruimte in de zomer tegen oververhitting en in de winter tegen warmteverlies. De zijgeleiders (wit of zilver) bedekken de randen van de stof en beperken de hoeveelheid lichtinval.

FAKRO ARP Rolgordijn met zijgeleiding

Verkrijgbaar vanaf € 81,- incl. BTW Het rolgordijn met zijgeleiding ARP vermindert lichtinval in uw woonruimte. .
Door de ruime keuze aan stoffen, kleuren en decoratie past de zonwering perfect bij elk interieur. Zo creëert u een aangename, persoonlijke sfeer. De zijgeleiding (standaard in aluminium, maar ook in wit verkrijgbaar) bedekt de randen van de stof en reduceert daardoor verdere lichtinval. U bedient de binnenzonwering handmatig of elektrisch, afhankelijk van het gekozen type zonwering.
Geheel verduisterend of gefilterd licht, aan u de keuze..

FAKRO AJP jaloezie

Regelbaar licht, goede bescherming
Verkrijgbaar vanaf € 81,- incl. BTW De jaloezie is een populaire zonwering voor het FAKRO dakraam, omdat de lichtinval er op eenvoudige wijze mee te regelen is.
Verander de stand van de lamellen om zonnestralen gecontroleerd binnen te laten. Zo creëert u een unieke atmosfeer in uw woonruimte.
De zijgeleiding zorgt voor een verduisterend effect in de ruimte.